Play mart, Lappset, Gymnova, Golf Group

Prilagojen dizajn

LAPPSET DIZAJN

Pri oblikovanju igralnega orodja se upošteva ne samo funkcionalnost in inovativnost proizvoda, temveč predvsem njegova varnost in prijaznost uporabniku, zato vsi proizvodi Lappset izpolnjujejo najnovejše varnostne standarde, s tem da sta  njihova vgradnja ter vzdrževanje kljub temu neproblematična.

Dejstvo je, da park z dobro načrtovanim igriščem, otroke v zgodnjem obdobju nauči in motivira spoštovati vrednoto okolja v katerem odraščajo in odnosa do narave, s katero živijo.

Tako dizajn Lappset-ovega igralnega orodja otroke privablja k igri, saj dopušča dovolj prostora za otrokov lastni doseg domišljije. Nadzorovana enostavnost in linearnost oblike pospešujeta ustreznost produkta posebnim zahtevam otrok pri igri, medtem ko izboljšujeta otrokovo lastno kreativnost in ustvarjalne spretnosti. Dizajn Lappset igral je neskončen! Jasen in enostaven stil ohranja ravnotežje z okoljem in omogoča neprizadetost do  sprememb trenutnih trendov.

Reference po svetu: www.lappset.com/global/en/Products/References

STRANKAM PRILAGOJEN DIZAJN - CAD

Lappsetova oprema za igrišča je bila zasnovana kot sistem modulov iz katerih je mogoče zgraditi nove oblike in s tem za posamezne naročnike povečati prilagodljivost in raznovrstnost orodja.

Lappsetovi oblikovalci vsakodnevno oblikujejo proizvode, ki v detajle (kot npr. barva, konfiguracija, dimenzije) ustrezajo posameznemu naročniku. Strokovni oblikovalci iz CAD oddelka v fazi načrtovanja upoštevajo varnostne norme in standarde in hkrati želje ter zahteve postavljene s strani naročnika, uporabnikov in okolja. S spremljanjem vseh teh in mnogih drugih disciplin, pridemo do končnega rezultata, ki je inovativen in varen.

Lappsetov Auto- CAD sistem je bil ustvarjen posebej v pomoč oblikovalcem, ki tako lahko ponudijo naročniku kar se da jasno in točno sliko o načrtovanih proizvodih. Kot dodatek k standardnim proizvodom, s svojimi naročniki od začetka do konca izdelujejo na stotine krojaških proizvodov.

Povezava: mydesign.lappset.com

OBLIKOVANO ZA RAZLIČNE GENERACIEJ IN POTREBE

Podjetje Lappset se med drugim zaveda, da vadbeno in igralno orodje, ki ga izdeluje, ne sme imeti preprek, ki bi lahko pri njegovi uporabi kakor koli ovirale ljudi s psihofizičnimi motnjami ali motnjami v vidu. Vsa igrala so zato že v osnovi zasnovana tako, da so primerna tudi za otroke z motnjami v razvoju, samo njim pa je namenjena še posebna linija, imenovana DfA (Designet for all).

      

Posebno pozornost Lappset namenja tudi staršem in starim staršem, ki naj ne bi le zapravljali čas s sedenjem na klopcah. Igrišča, dvorišča ter parki morajo biti zgrajeni in organizirani tako, da predstavljajo zbirališče vseh generacij. Lapset izdeluje niz standardnih in krojaško izdelanih proizvodov, namenjenih igrivi telesni vadbi ostarelih (1-100).

Priloge:

- Članek Finance (Oblikovano za vse)

- Prezentacija DfA - Designet for All (Oblikovano za vse)

- Predstavitev 1-100 (EN)

- Članek 1-100 (DE)

- Vaje 1-100 (DE)

Oglejte si tudi posnetek projekta Otrok Otroku 2008 (v sodelovanju z OŠ Gustava Šiliha MB)

Povezava: Lappset simboli

Nastavitve zasebnosti | Produkcija PROSPLET